diumenge, 8 de desembre del 2013

FIRA DE SANT ANDREU

El passat cap de setmana a La LLacuna es va celebrar la Fira de Sant Andreu.
L'AMPA i l'escola amb la col·laboració totalment desinteressada de mares, pares, direcció i per descomptat els alumnes vem posar una parada! I vem estrenar la pancarta de l'escola!


Els més matiners:



A la parada es van oferir cafès (amb gotes també......van ser un èxit!), cafès amb llet, tallats, aigües, i sobretot les coques fetes per les famílies de l'escola que no van trigar gens en arribar...ah i també números de loteria. Recordeu que juguem al número 72841. (Espero que tinguem sort...)


Aquesta és una petita mostra del que la clientela van poder degustar...en van anar arribant més durant tot el matí. Moltes gràcies a tots i totes les cuineres!.
La parada, però era compartida amb els alumnes de l'escola que van oferir diferents productes destinats a la conservació del medi ambient, bosses de roba plegables (per no haver d'utilitzar les bosses de plàstic), cantimplores, estalviadors d'aigüa per a la cisterna del W.C., envolcalls per als entrepans, etc...



Fa goig oi la parada?
Realment es va treballar durant tot el matí i ho vem fer de valent:



Bé , no tot és treballar, oi? vem donar una estoneta perquè els nostres col·laboradors recuperessin forces, ja ja ja.
Així doncs, diumenge passat va ser un bon dia i  el temps també ens va acompanyar i no va fer massa fred a primeres hores del matí, i molt de sol cap el migdia.
Hem d'agraïr també a la família Meixa per deixar-nos una punt de llum de Cal Apotecari per endollar les nostres cafeteres, i també a l'Ajuntament de La Llacuna.


Fins l'any que ve!!!

AMPA



2 comentaris:

  1. Si, realment ho vam passar genial. Gràcies a tots!! I molta sort amb la loteria!! ;)

    ResponElimina
  2. Tot fa molta patxoca! es una pena que no vaig poder anar-hi. Gràcies pel reportatge perque així es com si hagues estat allá una miqueta ;)

    ResponElimina