diumenge, 17 de febrer del 2013

TALLER DE MANUALITATS TEXTILS

Aquest any l'AMPA va decidir participar a la Fira de Sant Andreu tant celebrada i visitada a La Llacuna posant una parada. (i d'aquesta forma fer quatre eurillos per anar passant, ja sabeu...). A part de cafès i pastissos fets per les mares i pares de l'escola, el que vem vendre eren les manualitats fetes pels nens i nenes de l'escola de cicle superior.

Durant tot el mes de Novembre (i gràcies a la complicitat de l'escola, ja que els tallers eren en horari escolar) es van organitzar varis tallers per tal de poder oferir unes manualitats tèxtils fetes a mà i MOLT BEN FETES!

Es van fer punts de llibres, targeters i porta fotografies de carnet. La gràcia, la novetat, lo més xulo és que estan fetes amb petits retalls de roba i a màquina de cosir!!!  si, si, tots han cosit a màquina i ho han fet molt bé!.

La Cecília, la Lídia Celda i la María Roca van anar cada setmana a l'escola carregades amb les seves màquines de cosir, retalls de roba, cola calenta, estisores........ disposades a passar una estona amb els alumnes, compartir el seu temps, deixar les seves eines de treball, crear, tallar, enganxar, riure, cosir a màquina i sobretot disfrutar.

Us deixo unes fotos maquíssimes de tots els nois i noies cosint, mireu-les bé perque no són photoshop! heu vist l'actitud que tenen, la postura, les cares que posen?....impagables!


 Estan guapos, oi?

AMPA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada