dilluns, 25 de febrer del 2013

CARNESTOLTES

Ja fa una setmana que va arribar el Rei Carnestoltes...i tots els nens i nenes de l'escola s'han disfressat, mireu-los bé i no en perdeu el detall!:

Us presento les  classes dels policies, els bombers petits i els bombers grans (P-3, P4 i P5). Amb el tema  MAR ENDINS, us heu fixat amb aquests barrets tant ben fets, les onades del mar, i algun que altre NEMO?  boníssim!

 
 
La classe de primer i segon, aquest any han estat VICKY EL VIKING, en coneixeu algun? amb aquest barrets, les banyes i sobretot els escuts.....difícil, oi?
 


Us presento la classe de tercer i quart, fa fred, oi? doncs ens han vingut a veure uns pingüins de mooolt lluny! ELS PINGÜINS DE MADAGASCAR! 
(Perdoneu, algú em pot dir d'on déu venir aquesta sirena tant...tant....tant......femenina?  ejem, ejem)



I finalment la classe de cinquè i sisè han estat els PIRATES més temuts del mar! Jo no m'hi acostaria gaire....



Un cop fetes les presentacions comença la rua per tot el poble.



Aquest any hi ha una novetat, fem una RUA AMB RITME gràcies a que un representant de l'Ajuntament ens obre el pas amb l'equip de música montat en un pick up!.  Quin fart de ballar ens vem fer!


A l'arribar a l'escola de nou, tots els nens es disposen a escoltar el Pregó de Carnestoltes que ens tenen preparat els companys de cinquè i sisè.




I Finalment cremem el rei Carnestoltes!

 
 
I per NO ACABAR aquesta festa tant xula (i poder lluïr més la disfressa...perquè no dir-ho!)  l'equip de l'ampa vem oferir pastes, xocolata calenta i molta música!. 
La xocolata ha estat una gentilesa de l'Ajuntament, moltes gràcies per col·laborar amb la música i la xocolata (que estava tant bona i calenteta...ummmm)!.
 
Fins la propera!
 
AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada